مشاوره رایگان :09936519002

علت دیر بالا آمدن ویندوز چیست ؟

علت دیر بالا آمدن ویندوز چیست ؟
علت دیر بالا آمدن ویندوز ما در این مقاله از شرکت فپرا به برسی علت دیر بالا آمدن ویندوز چیست ؟ به طور کلی، سرعت سیستم عامل ویندوز شما ممکن است بر اساس چگونگی استفاده از آن، با گذشت زمان کاهش یابد. در واقع، اولین گام برای حل این مشکل این است که ابتدا باید دریابید که چه عاملی باعث کاهش سرعت ویندوز شده است. پس از تشخیص، می توانید از روش های مختلف برای افزایش سرعت کامپیوتر و حل مشکلات کندی سیستم استفاده کنید. حتما مطالعه کنید : انفورماتیک یعنی چی ؟ ویندوز ممکن است با گذشت زمان کند شود و گاهی اوقات عواملی مانند بدافزارها یا نرم افزارهای قدیمی می توانند این مشکل را ایجاد کنند. با این حال، با شناسایی عاملی که باعث کاهش سرعت شده است، می توانید از این اتفاق جلوگیری کنید. با توجه به این موضوع، در این مقاله قصد داریم تا به صورت جامع به موضوع کند شدن ویندوز در نسخه های 10، 11 و 7، علل تاخیر در بالا آمدن آن و همچنین روش های حل مشکل کندی پس از به روزرسانی این سیستم عامل بپردازیم. لطفاً در ادامه با ما همراه باشید.

علل دیر بالا آمدن ویندوز و راه‌حل‌های پیشنهادی

عنوان توضیحات
خرابی هارد نقص فنی در هارد می‌تواند سرعت سیستم را کاهش دهد. بررسی هارد اولین گام برای حل مشکل کندی است.
مشکلات نرم‌افزاری تداخل نرم‌افزارهای نصب شده و مشکلات درایورها می‌تواند سرعت بالا آمدن سیستم را کاهش دهد.
باگ‌های ویندوز استفاده از نصاب حرفه‌ای و پاک کردن درایو C می‌تواند به حل مشکلات باگ‌های ویندوز کمک کند.
عدم وجود پیش‌نیازهای استاندارد حتی با نصب ویندوز اورجینال و استفاده از هارد سالم، ممکن است مشکل از پیش‌نیازهای سیستم عامل باشد.
برنامه‌های پس‌زمینه اجرای برنامه‌ها در پس‌زمینه می‌تواند سرعت رایانه را کاهش دهد. استفاده از Task Manager برای مدیریت برنامه‌ها مفید است.
فضای کم در هارد دیسک فضای کافی در هارد دیسک برای عملکرد بهینه سیستم ضروری است. حذف فایل‌های غیرضروری می‌تواند کمک کند.
ویروس در سیستم وجود ویروس‌ها می‌تواند باعث کندی سیستم شود. استفاده از برنامه آنتی‌ویروس برای اسکن و حذف ویروس‌ها توصیه می‌شود.
حافظه RAM کم کمبود حافظه RAM می‌تواند باعث کندی سیستم شود. افزایش حافظه RAM می‌تواند به بهبود عملکرد کمک کند.
تنظیمات رجیستری استفاده از پاک‌کننده رجیستری می‌تواند به بهبود عملکرد سیستم کمک کند.
استفاده از لینک‌های داخلی استفاده از لینک‌های داخلی برای بهبود ساختار لینک‌بندی سایت و هدایت کاربران به صفحات مرتبط.
چگونه ادمین اینستاگرام شویم؟ مهم ترین وظایف ادمین پیج اینستاگرام
حتما مطالعه کنید:
پشتیبانی انلاین شبکه /فناوران پیشرو رهپویان البرز به طور کلی، سیستم عامل با کانفیگ ضعیف ممکن است باعث کندی سیستم شود.

 1. خرابی هارد دلیل دیر بالا آمدن ویندوز

 خرابی هارد: نقص فنی در هارد می تواند سرعت سیستم را از زمان روشن شدن تا خاموش شدن کاهش دهد. اگر سرعت سیستم شما کاهش یافت، اولین گزینه ای که باید بررسی کنید هارد است. حتی اگر هارد پر شود، سرعت بالا آمدن ویندوز کاهش نمی یابد و فقط در صورت نقص فنی این مشکل ایجاد می شود. بنابراین، اگر به دنبال علت کندی سیستم هستید، باید هارد را بررسی کنید.

2. مشکل نرم افزار علت دیر بالا آمدن ویندوز

مشکلات نرم افزاری: تداخل نرم افزارهای نصب شده و مشکلات مربوط به درایورها می تواند سرعت بالا آمدن سیستم را کاهش دهد. برخی از مواردی که می تواند تاثیر منفی بر سرعت بالا آمدن ویندوز داشته باشد عبارتند از: نصب نرم افزارهای سنگین روی سیستم عامل ضعیف، نصب و راه اندازی نرم افزار غیر اورجینال و نصب بیش از حد نرم افزارهای غیر کاربردی.

3. باگ های ویندوز علت دیر روشن شدن لپتاپ

باگ های ویندوز: اگر می خواهید از عملکرد سیستم عامل خود راحت باشید، بهتر است از یک نصاب حرفه ای کمک بگیرید. اگر ویندوز نیاز به تعویض دارد، باید درایو C را پاک کنید. در این صورت، تمام داده های شما در این درایو پاک خواهد شد. بنابراین، اگر مشکل دیر بالا آمدن ویندوز از خود ویندوز باشد، پیشنهاد ما این است که از یک نصاب با تجربه کمک بگیرید.

 4. نداشتن پیش نیاز استاندارد علت دیگر دیر بالا آمدن ویندوز

 عدم وجود پیش نیازهای استاندارد: گاهی اوقات، با وجود اینکه همه چیز به نظر درست می رسد، از نصب ویندوز آپدیت شده و اورجینال گرفته تا استفاده از هارد اورجینال برند و سالم، باز هم ممکن است مشکل دیر بالا آمدن ویندوز وجود داشته باشد. در این موارد، ممکن است مشکل از پیش نیازهای سیستم عامل باشد.
خرابی هارد دلیل دیر بالا آمدن ویندوز
خرابی هارد دلیل دیر بالا آمدن ویندوز

افزایش سرعت بالا آمدن ویندوز

برای افزایش سرعت بالا آمدن ویندوز، پیشنهادات زیر را داریم: – خرید یک هارد SSD و نصب آن توسط یک متخصص – خودداری از نصب نرم افزارهای متفرقه و غیر اورجینال – تلاش برای عدم نصب فلش های ناشناس روی سیستم برنامه‌های پس‌زمینه یکی دیگر از عواملی که می‌تواند سرعت رایانه را کاهش دهد، اجرای برنامه‌ها در پس‌زمینه است. با استفاده از ابزار Task Manager می‌توانید ببینید کدام برنامه‌ها در پس‌زمینه در حال اجرا هستند و چقدر حافظه و CPU مصرف می‌کنند. اگر ویندوز شما نسخه 7 یا بالاتر است، می‌توانید از ابزار Resmon (Resource Monitor) استفاده کنید تا بفهمید رایانه شما چگونه از منابع خود استفاده می‌کند.
سرعت کابل شبکه چقدر است؟ بررسی سرعت انواع کابل شبکه
حتما مطالعه کنید:
فضای کم در هارد دیسک اگر فضای کافی در هارد دیسک رایانه شما وجود نداشته باشد، این می‌تواند باعث کند شدن رایانه شود. هارد دیسک اصلی رایانه شما باید حداقل 500 مگابایت فضای خالی داشته باشد. اگر درایوهای شما پر هستند، می‌توانید با حذف برخی از فایل‌ها فضا را آزاد کنید.
حتما مطالعه کنید : هنگ کردن ویندوز ۱۰: چگونه این مشکل را حل کنیم؟ 7 روش عملی
ویندوز و درایورهای به روز نشده عدم به روزرسانی ویندوز و درایورها می‌تواند یکی از دلایل دیر بالا آمدن ویندوز باشد. برای به روز کردن ویندوز، باید از طریق تنظیمات ویندوز اقدام کنید. ویروس در سیستم اگر ویروسی در رایانه شما وجود داشته باشد، این ویروس می‌تواند باعث کند شدن رایانه شما یا حتی از کار افتادن آن شود. اگر برنامه آنتی‌ویروسی روی رایانه خود نصب ندارید، توصیه می‌کنیم یک برنامه آنتی‌ویروس را برای اسکن و حذف ویروس‌ها اجرا کنید. حافظه RAM کم اگر بیش از دو سال است که رایانه خود را دارید، ممکن است زمان خرید حافظه بیشتر فرا رسیده باشد. امروزه توصیه می‌شود که رایانه‌ها حداقل 2 گیگابایت حافظه (رم) برای سیستم‌های 32 بیتی و 4 گیگابایت برای سیستم‌های 64 بیتی داشته باشند. اگر حافظه کافی نداشته باشید، ویندوز می‌تواند به مرور زمان کند شود. اما با حافظه کافی، سرعت ویندوز چندان کاهش نمی‌یابد. اگر چراغ روی هارد دیسک همیشه روشن باشد، این نشان می‌دهد که رایانه اطلاعات زیادی را بین حافظه و هارد دیسک منتقل می‌کند.
رفع کند شدن کامپیوتر
رفع کند شدن کامپیوتر
تنظیمات رجیستری اگر رایانه شما هنوز کند است و دلیل آن را نمی‌دانید، می‌توانید یک پاک‌کننده رجیستری را روی آن اجرا کنید. راه‌های مختلفی برای پاک کردن رجیستری رایانه شما وجود دارد. برخی از برنامه‌ها مانند Wise Registry Cleaner به طور خاص برای این کار طراحی شده‌اند.

دلیل دیر بالا آمدن ویندوز

عدم استفاده از SSD

استفاده نکردن از SSD معمولاً دلیل اصلی کندی بسیاری از کامپیوترهاست. دستگاه‌های ذخیره‌سازی قدیمی، مانند هارد دیسک‌ها، به مرور زمان سرعت خود را از دست می‌دهند. حتی هارد دیسک‌های جدید نیز نمی‌توانند با سرعت SSD ها رقابت کنند. بنابراین بهتر است از SSD برای درایو ویندوز خود استفاده کنید. در تصویر زیر، می‌توانید مشاهده کنید که هارد دیسک در Task Manager ویندوز صد درصد مشغول است و نسبت به سایر منابع سخت‌افزاری بیشتر درگیر است. به عبارتی، هارد دیسک این کامپیوتر به عنوان گلوگاه عمل می‌کند و نقش مهمی در دیر بالا آمدن ویندوز دارد.
دلیل دیر بالا آمدن ویندوز عدم استفاده از SSD سرعت خواندن و نوشتن در حافظه‌های SSD بسیار بیشتر از هارد دیسک‌هاست و این تفاوت در زمان‌هایی که کامپیوتر نیاز به انجام عملیات خواندن و نوشتن زیادی دارد، مانند روشن و خاموش کردن، به وضوح دیده می‌شود. به بیان ساده‌تر، اگر هنوز از هارد دیسک‌ها برای درایو ویندوز استفاده می‌کنید، سیستم شما در حالت‌های مختلف همیشه کندتر خواهد بود. بنابراین، برای بهبود عملکرد سیستم، بهتر است تمامی کارهای خود را از طریق درایوهای SSD انجام دهید.
2-رم ناکافی: یکی دیگر از دلایل کندی بالا آمدن ویندوز می‌تواند کمبود رم باشد. برای عملکرد عادی، ویندوز به حداقل ۴ گیگابایت رم نیاز دارد. استفاده از رم بیشتر به انجام بهتر و سریع‌تر چندین کار همزمان کمک می‌کند. اگر رم شما کمتر از ۴ گیگابایت باشد، با کاهش سرعت در تمام امور مواجه خواهید شد.
 اهمیت استفاده از نرم‌افزار مدیریت مراکز ترک اعتیاد: مزایا و معایب
حتما مطالعه کنید:
رم دلیل کندی سیستم 3- درگیری رم و پردازنده: در تصویر بالا، مشاهده می‌شود که درگیری دیسک ذخیره‌سازی تقریباً صفر است اما پردازنده و رم همچنان مشغول هستند. با اینکه این سیستم دارای ۸ گیگابایت رم است، همچنان ممکن است عامل دیگری باعث کندی باشد که باید بررسی شود. 4- پردازنده ضعیف: بیشتر پردازنده‌ها برای بالا آمدن ویندوز کافی هستند، اما اگر پردازنده شما بسیار قدیمی باشد، می‌تواند تا حدی سرعت بالا آمدن ویندوز را کاهش دهد. 5- نرم‌افزارهای نصب‌شده زیاد: هر نرم‌افزاری که روی ویندوز نصب می‌شود، می‌تواند تا حدی سرعت آن را کاهش دهد. این کاهش سرعت با نصب چند نرم‌افزار کم‌تر قابل توجه است، اما با افزایش تعداد، اثر بیشتری خواهد داشت. برخی نرم‌افزارها در زمان بالا آمدن ویندوز اجرا می‌شوند؛ باید به قسمت Startup در Task Manager بروید و اجرای آن‌ها را غیرفعال کنید.
حتما مطالعه کنید : چرا کامپیوترم مدام ریستارت می‌شود؟
همانطور که دیدید، پشتیبانی آنلاین شبکه نقشی حیاتی در حفظ عملکرد روان کسب‌وکار شما ایفا می‌کند. برای بهره‌مندی از خدمات حرفه‌ای و سریع پشتیبانی آنلاین شبکه فپرا، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید. تیم متخصص ما آماده است تا در هر لحظه به سوالات شما پاسخ داده و مشکلات شبکه شما را برطرف کند. برای کسب اطلاعات بیشتر و درخواست مشاوره رایگان، با ما تماس بگیرید.
تلفن شرکت: 02832821169 فروش و پشتیبانی: 09936519002 فروش و پشتیبانی: 09936519003 کارشناس مالی: 09936519006
واتس آپ شرکت: 09936519002

دلایل مختلفی می‌تواند باعث دیر بالا آمدن ویندوز شود، از جمله خرابی هارد، مشکلات نرم‌افزاری، باگ‌های ویندوز، و عدم وجود پیش‌نیازهای استاندارد.


 ممکن است به دلیل مشکلات نرم‌افزاری، باگ‌های ویندوز، یا عدم وجود پیش‌نیازهای استاندارد باشد.

خرابی هارد، مشکلات نرم‌افزاری، و ویروس‌ها می‌تواند باعث دیر روشن شدن کامپیوتر شود.


دلایل مشابهی مانند خرابی هارد، مشکلات نرم‌افزاری، و باگ‌های ویندوز می‌تواند باعث دیر بالا آمدن ویندوز 10 شود.


ممکن است به دلیل خرابی هارد، مشکلات نرم‌افزاری، یا باگ‌های ویندوز باشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 9 میانگین: 5]


آخرین مقالات

خدمات کامپیوتر از راه دور

خدمات کامپیوتر از راه دور

شرکت سئو در قزوین

شرکت سئو در قزوین


دسته بندی مقالات


خدمات کامپیوتر از راه دور

خدمات کامپیوتر از راه دور

شرکت سئو در قزوین

شرکت سئو در قزوین